Expediere produse Jukki

Expediere în România:

 • Comenzi peste 300 leiGRATUIT, livrare în 3-5 zile!
 • Comenzi sub 300 lei + 15 lei, livrare în 3-5 zile.
 • Comenzi sub 50 lei + 35 lei, livrare în 3-5 zile.

Dacă alegeți metoda de plată la livrare, se va percepe o taxă suplimentară de 6 Lei. Această taxă se aplică indiferent de valoarea comenzii.

Vă informăm că este posibil să primiți o factură cu TVA 0% dacă sunteți plătitor activ de TVA. Înainte de a plasa comanda, vă rugăm să scrieți un mesaj către serviciul nostru pentru clienți.

Returnări și reclamații

Scopul nostru este să vă asigurăm satisfacția deplină, dacă ceva nu a funcționat bine sau dacă simțiți că ne-am putea îmbunătăți undeva, înainte de a vă trimite comanda înapoi, vă rugăm să ne scrieți la magazin@jukki.ro

Dacă decideți să ne trimiteți produsul înapoi:

 1. Oferim o politică de returnare de 30 de zile. Dacă au trecut 30 de zile de la achiziția dvs., din păcate, nu vă putem oferi o rambursare sau un schimb.
 2. Pentru a finaliza returnarea, avem nevoie de o chitanță sau o dovadă de cumpărare (de exemplu, numărul dvs. de comandă confirmat).
 3. Nu putem accepta niciun articol care nu se află în starea sa inițială (cu excepția cazului în care s-a convenit), este deteriorat sau lipsește piese din motive care nu se datorează erorii noastre sau a unui articol returnat la mai mult de 30 de zile de la livrare.
 4. Vă rugăm să rețineți că o reclamație cu privire la un produs deteriorat va fi acceptată numai după trimiterea fotografiilor cu bunurile defecte la adresa de e-mail a magazinului nostru.
 5. În cazul în care produsul livrat este în concordanță cu descrierea de pe www.jukki.ro, nu există niciun defect și nu a fost trimisă nicio reclamație la adresa de e-mail a magazinului nostru (mesaj cu fotografii ale produsului defect), costul returnării este suportat de client.
 6. Vă rugăm să trimiteți coletul la această adresă:

Olza Logistic – [JUKKI]
Matei Corvin 48
410142
Oradea, jud. Bihor

Dreptul de a anula

 1. Aveți dreptul de a anula acest contract în termen de 30 zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare va expira după 30 zile din ziua în care ați achiziționat, sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de dvs., dobândește, posesia fizică a ultimului bun.
 2. Pentru a vă exercita dreptul de anulare, trebuie să ne informați trimitându-ne un e-mail la magazin@jukki.ro cu privire la decizia dvs. de a anula acest contract printr-o declarație clară. Includeți numărul de comandă sau dovada achiziției în mesaj.
 3. Pentru a respecta termenul de anulare, este suficient să vă trimiteți e-mailul cu privire la exercitarea dreptului de anulare înainte de expirarea perioadei de anulare.

Efectele anulării:

 1. Dacă anulați acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care decurg dacă ați ales un alt tip de livrare decât cel mai puțin costisitor tip de livrare standard oferit de noi).
 2. Putem face o deducere din rambursare pentru pierderea în valoare a oricăror bunuri furnizate dacă pierderea este rezultatul manipulării inutile de către dvs.
 3. Vom face rambursarea fără întârziere nejustificată și nu mai târziu de 14 zile după ziua în care primim înapoi de la dvs. orice bun furnizat sau 14 zile după ziua în care ați furnizat dovezi că ați returnat bunurile sau dacă nu au fost furnizate bunuri, 14 zile după ziua în care suntem informați despre decizia dvs. de a anula acest contract.
 4. Vom face rambursarea folosind același mijloc de plată pe care l-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta nicio taxă ca urmare a rambursării.
 5. Putem reține rambursarea până când am primit bunurile înapoi sau dacă ați furnizat dovezi ale faptului că ați trimis bunurile înapoi, oricare dintre acestea este cea mai timpurie.
 6. Veți trimite bunurile înapoi sau ni le veți preda fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne-ați comunicat anularea din acest contract. Termenul este respectat dacă trimiteți înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
 7. Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor. Sunteți răspunzător doar pentru orice valoare diminuată a mărfurilor rezultată din manipulare, altele decât cele necesare pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea mărfurilor.
 8. Descărcați formularul de retur aici.
 9. Adresa pentru returnarea mărfii.
  Înainte de a vă trimite comanda înapoi, vă rugăm să ne scrieți la magazin@jukki.ro.

Olza Logistic – [JUKKI]
Matei Corvin 48
410142
Oradea, jud. Bihor